Ommelanderwijk

Website van het Veenkoloniale dorp Ommelanderwijk en Numero Dertien

Teleurstellend seizoen voor vvDWZ

Het seizoen 2023-2024 zit er weer op! DWZ 1 eindigde teleurstellend op de 8e plek met 55 goals voor en 56 goals tegen. Het 2e elftal behaalde een keurige 5e plek met 71 goals voor en 63 tegen.

Zoals elk jaar vertrekken en komen er spelers bij. Helaas gaan we na dit seizoen afscheid nemen van Mussi Abachrim, Bilal Jeiari, Nabi Atabas, Morris Muller, Leon Scheen, Angelo Uuldriks, Haradin Kelmendi, Marvin Dreise, Tobias Feikens en Danny Schipper. Namens de staf willen wij iedereen bedanken voor hun inzet de afgelopen jaar(en).

Met trots kunnen we mededelen dat DWZ de selectie versterkt met maar liefst 11 nieuwe spelers. Roy van de Plas (FVV), Mijo Maros (Usquert), Wesley Moesker (Usquert), Gionel Brion (Usquert), Guido Cijntje (Veendam 1894), Ali Tatlicioglu (Veendam 1894), Bersan Yilmaz (Veendam 1894), Mark Jager (Veendam 1894), Jordy Seip (Veendam 1894), Maurits Post (Wildervank) en Gerben Drenth (HS88) spelen komend seizoen in het groen-wit. Wij heten alle spelers van harte welkom en hopen op een prettige samenwerking.

Daarnaast zal Bert de Boer de leiders taken overnemen van Nico de Valk. Nico gaat een andere uitdaging aan. Namens DWZ bedanken wij Nico voor zijn inzet. Met Bert de Boer haalt DWZ een ervaren leider binnenboord. Bert was eerder o.a. actief als leider bij FC Groningen O19 en Borgercompagnie.

De staf van het 2e elftal wordt ook versterkt. Simon Schipper zal komend seizoen zich alleen bezig houden met het voetballen en dus het leiderschap naast zich neerleggen. Tonnie Harkema en Herman de Vries zijn bereid gevonden om Rene Perdok komend seizoen te assisteren als leiders.

Tijdens de laatste training zijn er diverse prijzen uitgereikt. Elke speler kon gedurig het seizoen punten verzamelen door middel van trainingsopkomst, beoordeling wedstrijd, kleine partijtjes tijdens de training en betrokkenheid bij de club. Silvano Perdok is speler van het seizoen geworden. De 2e plek werdt opgeëist door Brandon Kroon en Tonnie Harkema ging er met de 3e plek vandoor

We gaan nu genieten van de zomerstop en starten zondag 4 augustus weer met de voorbereiding.

Op de foto van rechts naar link. Gionel, Ali, Bersan, Wesley, Guido, Maurits, Jordy, Mark en Bert.
Spelers die ontbreken op de foto zijn Mijo, Roy en Gerben

Foto: vvDWZ