Ommelanderwijk

Website van het Veenkoloniale dorp Ommelanderwijk en Numero Dertien

Informatiebijeenkomsten (vervolg) Corre Energy

Tijdens onze informatiebijeenkomsten van afgelopen mei heeft u een aantal van onze collega’s ontmoet. Deze bijeenkomst is door osn als eg prettig ervaren en daarom zouden we op deze manier met u in contact willen blijven om elkaar op de hoogte te houden. Graag willen wij u weer bijpraten over de ontwikkelingen van het Corre Energy CAES project en van u vernemen we graag wat u belangrijk vindt.

De volgende informatiebijeenkomsten vinden plaats op maandag 22 en woensdag 23 november:

– 21 november in Buurthuis De Kiepe, Nieuwe Pekela, inloop vanaf 19u
– 23 november in dorpshuis De Wending, Zuidwending, inloop vanaf 19u

Tijdens deze informatiebijeenkomsten stellen we u ook graag voor aan een aantal nieuwe collega’s en zullen we u informeren over de huidige stand van zaken. Maar we horen ook graag van u. Daarom is er ook weer eenzelfde opzet als de vorige informatiebijeenkomsten, met tafeltjes waar i informatie kunt inwinnen bij een van onze collega’s.

Als u vragen heeft over de plannen van Corre Energy, nodigen wij u van harte uit voor één van deze bijeenkomsten. Heeft u vragen over onze kennismaking of wilt u graag voorafgaand iets van ons weten, mail dan gerust naar informatie@corre.energy.

Om u aan te melden voor deze informatiebijeenkomsten kunt u een e-mail sturen aan informatie@corre.energy. We vragen u bij de aanmelding uw naam en het aantal personen door te geven. Ook zouden we graag weten op welke van de twee avonden u aanwezig zal zijn.

Namens Corre Energy,
Marjolein Overbosch.