Ommelanderwijk

Website van het Veenkoloniale dorp Ommelanderwijk en Numero Dertien

DWZ: Nieuwe spelers & speler van het seizoen

DWZ versterkt selectie met 9 nieuwe spelers. Dionis Berisha is verkozen tot speler van het seizoen.

Het seizoen 2022-2023 zit er weer op! DWZ 1 eindigde op de 6e plek met 41 goals voor en 43 goals tegen. Het nieuwe 2e elftal wat stroef starte eindigde het seizoen met een aantal mooie overwinningen en behaalde toch nog de 9e plek op de ranglijst.

Zoals elk jaar stoppen, vertrekken en komen er spelers bij. Helaas gaan we na dit seizoen afscheid nemen van Sebastiaan Kruisman, Bert Sesselaar, Calvin Panneman, Dani van de Linden, Ismail Abichram en Sebastiaan Kanninga. Namens de staf willen wij iedereen bedanken voor hun inzet de afgelopen jaar(en).

Gelukkig zit DWZ in de lift en mogen wij maar liefst 9 nieuwe spelers verwelkomen. Jeffrey Peters, Atakhan Sucu, Haradin Kelmendi, Angelo Uuldriks, Silvano Perdok, Dilano Perdok, Christiaan van de Last (zie foto) Stefan Jager en Sinan Taglicioglu sluiten komend seizoen aan. Daarnaast zal Rene Perdok mede leider worden van het 2e elftal! Wij heten iedereen van harte welkom en hopen op een prettige samenwerking.

Gisteren was de laatste avond voor de zomerstop waar we even kort terugblikten op afgelopen seizoen en er diverse prijzen werden verdeeld. Elke speler kon gedurig het seizoen punten verzamelen door middel van trainingsopkomst, beoordeling wedstrijd, kleine partijtjes tijdens de training en betrokkenheid bij de club. Dionis Berisha is speler van het seizoen geworden. De 2e plek werdt opgeëist door Nicolai Kruisman en Dennis de Vries ging er met de 3e plek vandoor (zie foto).

Ook werdt er een prijs overhandigd voor lid van het seizoen. Dat is de speler die het meest betrokken is geweest bij de club afgelopen seizoen. Deze prijs ging naar Herman de Vries (zie foto).
We gaan nu genieten van de zomerstop en starten zondag 13 augustus weer met de voorbereiding.