Ommelanderwijk

Website van het Veenkoloniale dorp Ommelanderwijk en Numero Dertien

Post zoek?

Naar nu blijkt is er post zoek geraakt die keurig gefrankeerd is aangeleverd via de Post NL brievenbus op het Meertensplein in Ommelanderwijk. De activiteitencommissie die zich heeft ingezet voor het vrijwilligersfeest in het kader van ’40 jaar Stichting Dorpshuis De Molenwiek’ kwam hier op een pijnlijke wijze achter omdat een aantal belangrijke sponsoren en (oud-) vrijwilligers niet op de receptie aanwezig waren. Bij navraag bleek dat ze nooit een uitnodiging hebben gekregen.

De PostNL brievenbus in Ommelanderwijk

Uit navraag bleek dat ook andere inwoners, ondernemers en gebruikers van de Post NL brievenbus in ons dorp, vaker geconfronteerd zijn met het feit dat aangeboden poststukken niet bij de geadresseerde zijn aangekomen. Daarom hier even een waarschuwing!
Houdt dit a.u.b. in de gaten. Heeft u belangrijke post? Lever deze dan in bij één van de Post NL inzamelpunten in Veendam. En heeft u klachten met betrekking tot verloren gegane poststukken waarvan u zeker weet dat u deze gefrankeerd heeft aangeboden in de brievenbus in Ommelanderwijk? Neem dan contact op met de klachtenwebsite van Post NL.

Post NL: Dien een klacht in