Ommelanderwijk

Website van het Veenkoloniale dorp Ommelanderwijk en Numero Dertien

Elk en Ain goes Tropical!

Tekst en foto: Peter Panneman

ELK EN AIN GOES TROPICAL

Het is zover dat de Carnavalstijd is aangebroken. Helaas kan Carnavalsvereniging Elk en Ain uut Gasgat het inmiddels traditionele carnavalsfeest geen doorgang laten vinden door de Corona maatregelen. Zelfs als deze maatregelen nog op tijd zouden worden versoepeld, is er geen tijd meer om iets gaafs te organiseren. Elk en Ain vindt het uitermate jammer dat ze voor het tweede jaar op rij geen feest zullen hebben.

Prins Berend de Eerste heeft besloten om op zaterdag 9 juli 2022 een zomer carnavalsfeest te gaan organiseren met het thema: “ELK EN AIN GOES TROPICAL“ in hun residentie De Stainkroeg in Ommelanderwijk

Reserveer deze datum in je agenda, zodat je deze avond vrij houdt! Misschien is het ook verstandig om de zondag te blokkeren i.v.m. de after-party symptomen. Elk en Ain wil ook proberen om weer een kindercarnaval en een seniorenactiviteit te organiseren.

Aangezien het feest op een heel ander jaargetijde plaatsvindt, zijn er nog heel wat uitdagingen, de Raad van Elf is al heel druk bezig met plannen en organiseren om er wederom een knalfeest van te gaan maken.

De carnavalsvereniging is er wel aan toe om weer eens een groot feest met elkaar te hebben in GasGat, want zo gaan ze Zuidwending en Ommelanderwijk toch maar even noemen in de eerste week van juli