Ommelanderwijk

Website van het Veenkoloniale dorp Ommelanderwijk en Numero Dertien

Sightseeing Run BROEZ’N DEUR ANDERMANS HOEZ’N

Datum: 6 juli 2024
Tijd: 13:15
Locatie: Museumpleinplein Veendam
Activiteiten

Kiwanis Veendam organiseert dit jaar de 8e editie van de Sightseeing run BROEZ’N DEUR ANDERMANS HOEZ’N. Het evenement vindt plaats op zaterdag 6 juli en ook nu weer lopen de deelnemers dwars door gebouwen en bezienswaardigheden in Veendam. Bijzonder van deze 8e editie? Deelnemers aan de route van 10km komen door Ommelanderwijk!

Het programma van de Sightseeing Run Veendam zal starten met de kidsrun om 13:15 uur en om 13:45 uur zal de 10km en om 13:50 uur de 5km starten.
Vanaf 10:30 uur kan je je startnummer halen afhalen in de trailer.

De start/finish van alle onderdelen is op het Museumpleinplein van Veendam.
De lopers zullen tussen 14.15 uur en 15.30 uur door ons dorp komen.

Vanuit de Phoenixweg komen ze op de Ommelanderwijk. Een aantal gebouwen heeft toestemming gegeven om er door te lopen. De lopers slaan af naar de Sluisweg. Ze passeren het aanvoergemaal van Waterschap Hunze en Aa’s, komen op de Jan Kokweg en over de Adriaan Tripweg.

Meer informatie en inschrijving
Op de website www.kiwanisveendam.nl leest u over onze eerdere succesvolle projecten en evenementen. Voor interesse in sponsoring is een mail aan organisatie@sightseeingrunveendam.nl voldoende. U kunt ook contact opnemen met een van onze leden.

De Sightseeing run is een recreatief hardloop evenement. Om zo veel mogelijk deelnemers aan te spreken houden we de inschrijfkosten laag: kinderen betalen € 3,- en voor de 5 en 10 kilometer bedragen deze € 6,-.

Meer over de Sightseeing run vindt u op op deze website van de Sightseeing Run..