Ommelanderwijk

Website van het Veenkoloniale dorp Ommelanderwijk en Numero Dertien

Open Dag Energiebuffer Ommelanderwijk

Datum: 16 september 2023
Tijd: 10:00 - 16:30
Locatie: Energiebuffer a/d Zoutweg in Ommelanderwijk
Activiteiten

Op zaterdag 16 september 2023 organiseert EnergyStock voor belangstellenden een Open Dag op Energiebuffer aan de Zoutweg 3 in Ommelanderwijk.

Programma Open Dag
Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers op verschillende manieren kennismaken met de energiebuffer en met EnergyStock en Gasunie. Onderdeel van het programma is een rondleiding te voet over de locatie. Medewerkers staan klaar om uitleg te geven over de installatie en de werkzaamheden en projecten. We verwachten dat het programma ongeveer 1,5 uur duurt.

Aanmelden Open Dag verplicht!
Men kan zich aanmelden voor de Open Dag via de link op deze pagina. Geïnteresseerden kunnen hier een keuze maken uit de beschikbare tijden en de namen van de personen opgeven met wie ze komen. Wie geen beschikking heeft over internet of zich liever telefonisch opgeeft, kan op werkdagen, met uitzondering van de woensdag, tijdens kantoortijden bellen met 050 521 21 22. We hebben voor de inschrijving een aantal gegevens nodig. Deze gegevens gebruiken we alleen voor de correcte aanmelding / organisatie van de Open Dag.

Spelregels Open Dag
Voor Gasunie staat veiligheid altijd voorop. Bezoekers moeten er daarom rekening mee houden dat er op de Open Dag specifieke veiligheidsmaatregelen gelden. Zo mag er niet gerookt worden en zullen delen van het terrein niet toegankelijk zijn. Stevige schoenen worden geadviseerd vanwege het lopen op een werkterrein. We vragen bezoekers om digitale apparatuur, zoals telefoons en camera’s thuis te laten of in de auto te laten. Er is parkeergelegenheid, maar we vragen bezoekers – gezien de verwachte belangstelling – om op de fiets te komen als dat mogelijk is.

Alle aangemelde personen dienen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

We hopen veel bezoekers te mogen begroeten op onze installatie op zaterdag 16 september a.s.!