Ommelanderwijk

Website van het Veenkoloniale dorp Ommelanderwijk en Numero Dertien

Autoroute Lichtjesroute Veendam bekend

Via de website van de Lichtjesweken staat sinds vandaag de autoroute online waarvan ook een via Ommelanderwijk gaat (helaas niet via één van de zijstraten of de Vogelbuurt…).

Zit je in de route en heb je nog geen lampjes voor je raam of in de tuin, willen we je vragen of je misschien ook iets kunt verlichten, ook al is het maar iets kleins. Het zou leuk zijn als de we de hele route lichtjes kunnen zien.

Naast de autoroutes worden er door Veendam Beweegt wandel/fiets routes gemaakt. Zo worden huizen die met de auto moeilijk(er) te bereiken zijn ook onder de aandacht gebracht. En is er een goede reden om er ’s avond nog even lekker op uit te gaan. Zodra deze routes klaar zijn zullen ook deze op de website komen te staan.

Mocht je onderweg iets heel moois hebben gezien, laat het de organisatie weten. Stuur een mailtje, eventueel met foto, naar lichtjesrouteveendam@hotmail.com. In de week na Sinterklaas, komen we met een lijst met de hoogtepunten van de lichtjes weken, dit betreft niet alleen in de route maar over de hele gemeente Veendam.

Ook willen we alle deelnemers die al zo druk bezig zijn geweest, een hele dikke duim geven, het ziet er allemaal al prachtig uit, onze complimenten! Van Veendam voor Veendam.

De routes kun je via deze link downloaden